Europe 5cine suntem?

Proiectul Europe5 a luat nastere in 2003, fiind un serviciu IT oferit de RoCerber International SRL. Europe5 avea atunci ca scop principal prestarea de servicii IT complete catre companii mici si medii. Dupa cei 7 ani de activitate si experienta, Europe5 ofera servicii si pentru companii mari. Europe5 se doreste a fi un proiect dedicat profesionalismului. De aceea, inca de la infiintare, compania noastra nu si-a schimbat semnificativ componenta echipei de specialisti IT.

 

Europe 5in ce credem?

Europe5 si-a indreptat atentia, inca de la inceput, pe calitate si nu pe cantitate. Intotdeauna vom cantari bine resursele noastre inainte de a incepe un proiect nou. Din partea noastra veti primi atentia, promptitudinea si dedicatia de care aveti nevoie pentru proiectele IT din compania dvs. Valorile pe care  le respectam si le includem in munca noastra sunt: CALITATE, PASIUNE, RESPECT, CORECTITUDINE si PROMPTITUDINE.

 

Europe 5de ce externalizare?

E simplu: serviciile externalizate de IT sunt superior calitative si costa mai putin. Externalizarea serviciilor este o practica  des intalnita si potrivita ratiunilor de business ale oricarei companii moderne. Externalizarea serviciilor IT permite management-ului dintr-o companie sa isi focuseze atentia catre activitatea de baza. Europe5 poate furniza serviciile de care aveti nevoie la costurile pe care vi le puteti permite!

 

Europe 5contact Europe5

Contact0758.060.901
sales@europe5.com

Europe 5prezentare Europe5

Prezentare Get Adobe

Europe 5testimoniale

Intr-o structura mica de mai putin de 10 persoane cum e CCIFER, tehnicienii Europe5 s-au integrat ca intr-o echipa.

Am gasit intodeauna mult profesionalism, flexibilitate si disponibilitate, atunci cand am avut nevoie. CCIFER
Fiind vorba de o colaborare pe termen lung, Europe5 s-a dovedit a fi un partener demn de toata increderea si corect ales pentru a pune bazele infrastructurii in compania noastra, cat si a o mentine.

Europe5 a inteles si sustine cu succes nevoile delicate a unui sistem informatic complicat. COLAS ROMANIA
Europe5 este o companie care a reusit ca pe tot parcursul colaborarii noastre sa isi duca proiectele la final cu succes, in timpii stabiliti.

Este o buna resursa de know how tehnologic in ceea ce priveste dezvoltarea web si foarte ambitioasa in fata unor viziuni originale. TOP GEAR
Am inceput colaborarea cu Europe5 in urma cu mai bine de un an de zile motivati de increderea pe care o asteptam de la o echipa de profesionisti.

Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt calitatile pe care le cautam atunci cand alegem sa lucram cu un partener. SOFMEDICA
europe5 ne-au demonstrat profesionalism pe parcursul colaborarii noastre si suntem multumiti de faptul ca i-am recomandat pe partea de solutii de infrastructura.

Fiindca suntem o companie care folosim in actiunile noastre unelte IT de cel mai inalt nivel, avem incredere in Europe5 sa ii asezam intr-o pozitie de integratori. DOC PROCESS
Chiar de la primul contact am ramas placut impresionata de promptitudinea si deprofesionalismul lor.

Promoveaza metode si tehnologii moderne menite sa aduca usurarea muncii, depuse de catre administratorii de site-uri web. Ii consideram un partener de incredere, iar in viitor dorim sa ne extindem colaborarea. Muntii Maramuresului
In cei de la Europe5 am gasit un partener de incredere si priceput pe domeniul securitatii in IT. Lucram impreuna pe securitate si pe coordonarea parteneriatului lor cu McAfee ca si focus principal.

Va pot spune ca tipii de la Europe5 sunt extrem de fun-to-work-with. Provision
Cu cei de la Europe5 am discutat pentru prima data la telefon, atunci cand infrastructura noastra IT era intr-un impas care ne afectase operativitatea.

Chiar daca nu ne cunosteau, baietii de la Europe5 au fost prezenti la noi la sediu in cca. 30 de minute de la apel si ne-au rezolvat imediat problemele. ASINED
citeste alte testimoniale >