Europe 5open source @ Europe5

Noi folosim la Europe5 open source, in acest sens intelegem comunitatea open source si, pe cat posibil, o sustinem. Asadar, am hotarat sa contribuim direct la comunitate impartasind bucatele din proiectele noastre sub forma open source.

Fiindca ne aflam in plina era informationala si, acum, mai mult decat niciodata, intelegem ca este important nu doar sa luam de pe internet ci si sa dam, vom posta aici proiectele noastre notabile pe care le puteti adapta mai departe in solutiile pe care le dezvoltati.

 

Europe 5pyvss

pyvss este un modul de python care permite copierea si accesarea de fisiere folosind Volume Shadow Copy Service. pyvss este inca intr-un stadiu de dezvoltare incipient, cu toate acestea este stabil, simplu si usor de utilizat.

Shadow Copy (Volume Snapshot Service, Volume Shadow Copy Service sau VSS) este o tehnologie inclusa in sistemele de operare Microsoft Windows care permite, in scopuri de backup sau nu neaparat, copierea sau accesarea datelor sau a snapshot-uri de date, chiar daca aceste date sunt in uz, daca au un "lock". VSS este implementat ca serviciu pe sistemele de operare Microsoft Windows, serviciul numindu-se Volume Shadow Copy.

Puteti descarca aplicatia direct de pe pagina Sourceforge:

http://sourceforge.net/projects/pyvss/files/latest


Europe 5contact Europe5

Contact0758.060.901
sales@europe5.com

Europe 5prezentare Europe5

Prezentare Get Adobe

Europe 5testimoniale

Intr-o structura mica de mai putin de 10 persoane cum e CCIFER, tehnicienii europe5 s-au integrat ca intr-o echipa.

Am gasit intodeauna mult profesionalism, flexibilitate si disponibilitate, atunci cand am avut nevoie. CCIFER
Fiind vorba de o colaborare pe termen lung, europe5 s-a dovedit a fi un partener demn de toata increderea si corect ales pentru a pune bazele infrastructurii in compania noastra, cat si a o mentine.

europe5 a inteles si sustine cu succes nevoile delicate a unui sistem informatic complicat. COLAS ROMANIA
europe5 este o companie care a reusit ca pe tot parcursul colaborarii noastre sa isi duca proiectele la final cu succes, in timpii stabiliti.

Este o buna resursa de know how tehnologic in ceea ce priveste dezvoltarea web si foarte ambitioasa in fata unor viziuni originale. TOP GEAR
Am inceput colaborarea cu europe5 in urma cu mai bine de un an de zile motivati de increderea pe care o asteptam de la o echipa de profesionisti.

Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt calitatile pe care le cautam atunci cand alegem sa lucram cu un partener. SOFMEDICA
europe5 ne-au demonstrat profesionalism pe parcursul colaborarii noastre si suntem multumiti de faptul ca i-am recomandat pe partea de solutii de infrastructura.

Fiindca suntem o companie care folosim in actiunile noastre unelte IT de cel mai inalt nivel, avem incredere in europe5 sa ii asezam intr-o pozitie de integratori. DOC PROCESS
Cu cei de la europe5 am discutat pentru prima data la telefon, atunci cand infrastructura noastra IT era intr-un impas care ne afectase operativitatea.

Chiar daca nu ne cunosteau, baietii de la europe5 au fost prezenti la noi la sediu in cca. 30 de minute de la apel si ne-au rezolvat imediat problemele. ASINED
citeste alte testimoniale >