Europe 5despre noi s-a spus:

 

"Intr-o structura mica de mai putin de 10 persoane cum e CCIFER, tehnicienii Europe5 s-au integrat ca intr-o echipa. Am gasit intotdeauna mult profesionalism, flexibilitate si disponibilitate, atunci cand am avut nevoie.

CCIFER si-a mutat recent sediul si partea de infrastructura informatica a fost integral urmarita de catre Europe5. Au fost alaturi de noi pe toata durata relocarii, cu mult profesionalism si disponibilitate, astfel incat sa nu fim deloc perturbati in activitatea noastra de zi cu zi."

ADRIANA RECORD, Responsable Evenements et Communication, La Chambre Francaise de Commerce, d'Indusrie et d'Agriculture en Roumanie

 

"Fiind vorba de o colaborare pe termen lung, Europe5 s-a dovedit a fi un partener demn de toata increderea si corect ales pentru a pune bazele infrastructurii in compania noastra si pentru a o mentine.

Europe5 a inteles si sustine cu succes nevoile delicate ale unui sistem informatic complicat. Timpii de raspuns de care am beneficiat sunt buni si flexibilitatea Europe5 este o valoare reala in cadrul colaborarii noastre."

RAMIRO PATRAS, Manager IT, Grup Colas Romania


"Europe5 este o companie care a reusit ca pe tot parcursul colaborarii noastre sa isi duca proiectele la final cu succes, in timpii stabiliti.

Este o buna resursa de know how tehnologic in ceea ce priveste dezvoltarea web si foarte ambitioasa in fata unor viziuni originale."

ANDREEA IONESCU, Online Project Manager, Topgear Romania

 


"Am inceput colaborarea cu Europe5 in urma cu mai bine de un an de zile motivati de increderea pe care o asteptam de la o echipa de profesionisti. Colaborarea cu Europe5 s-a defasurat pe mai multe planuri: atat pe partea de gazduire cat si pe partea de outsourcing pentru dezvoltarea website-urilor. Suntem la a doua versiune a website-urilor grupului nostru, ambele realizate de catre echipa Europe5.

Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt calitatile pe care le cautam atunci cand alegem sa lucram cu un partener. Sunt convins ca E5 a avut un rol important la realizarea site-urilor si continua sa fie un factor de baza in promovarea imaginii companiei noastre."

ADRIAN RADULESCU, IT Manager, Sofmedica

 


"Europe5 ne-a demonstrat profesionalism pe parcursul colaborarii noastre si suntem multumiti de faptul ca i-am recomandat pe partea de solutii de infrastructura. Nu ne-au dezamagit.

Fiindca suntem o companie care folosim in actiunile noastre unelte IT de cel mai inalt nivel, avem incredere in Europe5 sa ii asezam intr-o pozitie de integratori pentru parti ale proiectelor noastre."

LIVIU APOLOZAN, CEO, DocProcess

 

 

 


"Chiar de la primul contact am ramas placut impresionata de promptitudinea si de profesionalismul lor. Au reusit sa adreseze solutii la toate problemele ridicate de catre noi, inclusiv au venit cu propuneri de imbunatatire.

Detin o foarte buna intelegere a modului in care administratiile de parcuri functioneaza si necesitatea lor de-a informa publicul. Promoveaza metode si tehnologii moderne menite sa aduca usurarea muncii, depuse de catre administratorii de site-uri web. Ii consideram un partener de incredere, iar in viitor dorim sa ne extindem colaborarea."

CRISTINA POP, Specialist IT/GIS, Administratia Parcului Natural Muntii Maramuresului

 


"In cei de la Europe5 am gasit un partener de incredere si priceput pe domeniul securitatii in IT. Lucram impreuna pe securitate si pe coordonarea parteneriatului lor cu McAfee ca si focus principal.

Provision isi alege ca si parteneri doar companii care demonstreaza seriozitate si profesionalism, acestea fiind calitatile pe care ni le dorim de la toti partenerii nostri. Europe5 intruneste aceste calitati si, mai mult decat atat, va pot spune ca tipii de la Europe5 sunt extrem de fun-to-work-with."

RAZVAN MIRCEA, Partner Account Manager, Provision

 

 

 


"Am colaborat cu Europe5 pentru modificarea site-ului web de prezentare a societatii Aquarys Company- www.aquarys.ro (aveam deja un site de prezentare dar era nevoie de un design modernizat si implicit un “aer proaspat”). Suntem foarte multumiti de felul in care arata site-ul si de functionalitatea lui.

De asemenea, apreciem seriozitatea cu care si-au respectat termenele promise si promptitudinea cu care au operat modificari ori de cate ori a fost necesar. Ii recomandam cu caldura!"

IONUT IORDACHE, Administrator, Aquarys Company International

 


"Cu cei de la Europe5 am discutat pentru prima data la telefon, atunci cand infrastructura noastra IT era intr-un impas care ne afectase operativitatea. Nu puteam emite facturile si nu puteam livra produsele catre clienti.

Chiar daca nu ne cunosteau, baietii de la Europe5 au fost prezenti la noi la sediu in cca. 30 de minute de la apel si ne-au rezolvat imediat problemele. De atunci avem un contract de mentenanta cu ei, de care suntem foarte multumiti."

DENISA GANESCU, Director Executiv, ASINED

 

 

 

 

 

 

Europe 5contact Europe5

Contact0758.060.901
sales@europe5.com

Europe 5prezentare Europe5

Prezentare Get Adobe

Europe 5testimoniale

Intr-o structura mica de mai putin de 10 persoane cum e CCIFER, tehnicienii Europe5 s-au integrat ca intr-o echipa.

Am gasit intodeauna mult profesionalism, flexibilitate si disponibilitate, atunci cand am avut nevoie. CCIFER
Fiind vorba de o colaborare pe termen lung, Europe5 s-a dovedit a fi un partener demn de toata increderea si corect ales pentru a pune bazele infrastructurii in compania noastra, cat si a o mentine.

Europe5 a inteles si sustine cu succes nevoile delicate a unui sistem informatic complicat. COLAS ROMANIA
Europe5 este o companie care a reusit ca pe tot parcursul colaborarii noastre sa isi duca proiectele la final cu succes, in timpii stabiliti.

Este o buna resursa de know how tehnologic in ceea ce priveste dezvoltarea web si foarte ambitioasa in fata unor viziuni originale. TOP GEAR
Am inceput colaborarea cu Europe5 in urma cu mai bine de un an de zile motivati de increderea pe care o asteptam de la o echipa de profesionisti.

Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt calitatile pe care le cautam atunci cand alegem sa lucram cu un partener. SOFMEDICA
europe5 ne-au demonstrat profesionalism pe parcursul colaborarii noastre si suntem multumiti de faptul ca i-am recomandat pe partea de solutii de infrastructura.

Fiindca suntem o companie care folosim in actiunile noastre unelte IT de cel mai inalt nivel, avem incredere in Europe5 sa ii asezam intr-o pozitie de integratori. DOC PROCESS
Chiar de la primul contact am ramas placut impresionata de promptitudinea si deprofesionalismul lor.

Promoveaza metode si tehnologii moderne menite sa aduca usurarea muncii, depuse de catre administratorii de site-uri web. Ii consideram un partener de incredere, iar in viitor dorim sa ne extindem colaborarea. Muntii Maramuresului
In cei de la Europe5 am gasit un partener de incredere si priceput pe domeniul securitatii in IT. Lucram impreuna pe securitate si pe coordonarea parteneriatului lor cu McAfee ca si focus principal.

Va pot spune ca tipii de la Europe5 sunt extrem de fun-to-work-with. Provision
Cu cei de la Europe5 am discutat pentru prima data la telefon, atunci cand infrastructura noastra IT era intr-un impas care ne afectase operativitatea.

Chiar daca nu ne cunosteau, baietii de la Europe5 au fost prezenti la noi la sediu in cca. 30 de minute de la apel si ne-au rezolvat imediat problemele. ASINED
citeste alte testimoniale >